top of page

Workshops

Ans v Santvoort geeft diverse teken- en/of schilderworkshops in haar atelier dat in een prachtige  bosrijk gebied in Berlicum is gevestigd . Het resultaat is altijd verrassend. De workshops zijn voor groepen en particulieren; vrienden, familie, en bedrijven.

Voor de schildersmaterialen, waaronder o.a. acrylverf van goede kwaliteit,  penselen en schilderschorten wordt gezorgd. Daarnaast zal er ook koffie, thee en  iets lekkers aanwezig zijn.


Workshop teambuilding

We gaan als team met of zonder thema  werken aan een groot schildersdoek of aan verschillende kleine doekjes van 20 x 20 cm  die we gaan samen voegen tot een mooi kunstwerk. Er wordt geschilderd met  acrylverf van goede kwaliteit. Het doek kan na de workshop mee naar huis genomen worden, ook is er de mogelijkheid dat wij het doek voor u inlijsten.

Minimaal 8 , maximaal 30 personen. Kosten pp € 19,50 excl. Btw.
Incl. koffie/ thee frisdrank en iets lekkers zijn inbegrepen bij deze workshop.
Duur 2 ½ uur


Dagworkshop
De workshop duurt van 09.00 uur tot 16.30 uur. De datum wordt in onderling overleg bepaald, de groep bestaat 8 tot 10 personen.
We schilderen een schilderij van 60 x 80 cm, dit kan vanaf een foto/ afbeelding zijn, ook kan er intuïtief geschilderd worden.
Voor de lunch neem je zelf je lunchpakket mee, voor een kop soep, koffie en thee wordt gezorgd.
De kosten bedragen € 65,00  incl. btw  per deelnemer voor de gehele workshop, inclusief alle materialen. Na afloop krijgen de deelnemers hun eigen werkstuk mee naar huis.

bottom of page