top of page

Interieur

​Styling
Ans v Santvoort  heeft een objectieve en frisse blik. Zij beschikt over creativiteit, inlevingsvermogen, kleurgevoel en kennis van zaken. Dit zijn de ingrediënten waarmee zij de basis legt voor een origineel interieurplan waarbij uw persoonlijkheid en wensen de uitgangspunten zijn.

Niet elke verandering hoeft ingrijpend te zijn. Soms kan met eenvoudige middelen een groot effect worden bereikt. Het anders indelen van de ruimte of het toepassen van kleuren waar u misschien zelf niet aan gedacht had kunnen wonderen doen. En niet te vergeten de verlichting, daardoor kan de kamer soms veel anders ogen.
We zijn ons er misschien niet altijd van bewust maar kleuren beïnvloeden je gemoedstoestand, je gevoel van welbevinden en kunnen daarmee een huis maken of breken. Het is belangrijk dat kleuren bij je passen.

Kunst
Een goed gekozen kunstwerk onderstreept uw persoonlijkheid in uw interieur. Als kunstenaar en interieurstylist heeft Ans  een goed oog voor de mogelijkheden van het toepassen van kunst in uw interieur. U kunt zich bij Ans laten inspireren en u kunt haar een opdracht geven voor het realiseren van een kunstwerk op maat.

​Meekijkadvies  
Mondeling advies voor ieders budget.
Het mondeling advies bestaat uit een bezoek aan huis waarbij je gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies krijgt.
Voor Ans is het juist steeds een mooie uitdaging om met zo weinig mogelijk middelen een zo groots mogelijk effect te verkrijgen. Je kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk te brengen.

Kosten  € 80,00 excl. btw.
 

 

Interieuradvies
Tijdens een oriënterend gesprek van ongeveer 1 1/2 uur bij jou thuis inventariseert Ans de verbeterpunten in je woning.

U wordt ter plekke geadviseerd over o.a. de meubelopstelling, kleurgebruik, vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires.
Om de verschillende effecten van kleur in je woning te laten zien, neemt Ans altijd kleurstalen mee en thuis maakt ze een moodboard van de ruimte die ze later na een tweede afspraak met je bespreekt .  Samen met jou zoekt Ans een praktische, verrassende opstelling waar je zelf misschien niet eerder aan gedacht zou hebben . Met veel creativiteit, out-of-the-box denken, kennis van materialen en - heel belangrijk – gevoel. Gevoel voor stijl. Én gevoel voor wat bij je past.


Kosten €120,00 excl. btw.

Stylingadvies totaal

Het interieurontwerp begint bij een intakegesprek waarin uw wensen en verwachtingen worden besproken.
Wij bekijken samen met u de ruimte(s) en/of plattegronden, inventariseren uw voorkeur wat betreft kleur, materiaal en meubels, welke bestaande elementen blijven en welke worden vervangen.
Op basis van uw wensen maakt Ans een passend interieurplan.

interieur plan bestaat uit:

- Kleurenadvies

- Meubelopstellingadvies

- Verlichtingsadvies

- Raamdecoratieadvies

- Sfeeradvies door middel van een moodboard

- Shoppingadvies

- Pakketpresentatie

Deze uitgewerkte adviezen worden samengebundeld in een handige map om mee te nemen bij het aanschaffen van meubels. verf, accessoires, ect.


Kosten Stylingadvies totaal  € 225,00 excl. btw.

Wanneer u besluit uw woning door Ans te laten (re)stylen en inrichten dan hanteert  Ans  een vast tarief per uur van € 42,50  excl. btw.
 

Reiskostenvergoeding > 10 km
€ 0.20  per km  excl. btw.

bottom of page